Blog

Lazer epilasyon cihazları

Lazer epilasyon cihazları arasında farklılıklar bulunmaktadır. Beş çeşit epilasyon cihazları bulunmaktadır. Ve kullanım alanları kişilere göre . Bunun için farkıl görevler . Bazı insanlar ten rengi olmasına rağmen kıl renkleri alması nedeniyle farklı epilasyon ihtiyaç duyulmaktadır. Bu cihazlar olarak Alexandrite lazer , ikinci olarak NdYag , üçüncü olarak ışık bazlı , dördüncü olarak Diode lazer , beşinci olarak Radio lazer epilasyon cihazları kullanılmaktadır.

Lazer Epilasyon da Farklı

Bunlardan birincisi alan alexandrite lazer epilasyon cihazı genellikle koyu olamayan ten rengin çıkan koyu kıl yapısına kişilerde kullanılmaktadır. Bu ten alexandrite epilasyon cihazı daha uygun . Bu cihaz kıl diplerine ayarlayarak koyu kıl diplerine daha üretemek için iyi alınmakdadır. Ve bu epilasyon cihazi deri altına az ışın gönderdiği için cilte olşturmamaktadır. Sadece tedavi sonrası 5 ile 10 dakikalik kızarıklar ve bu normal bir olacaktır. Bu cihaz epilaosyon cilde 2 ile 3 ışın ataşı yaptığından hijyenik bir risk içermemektedir. Bunun sağlık konusu üzerinde daha bir cihaz olduğu için edilmesi sebeplerinden birtanesidir. İkinci cihaz olarak tanimladığımız NdYag bazı lazer epilasyon merkezleri bu cihazdan kullanmaktadır. cihaz en önemli özelliği yazın daha cok uygulanması tanıtmaktadır. Çünkü yüzeysel müdahalede için seans sayısı atmaktadır. bronz ciltlerde hada çok .

Lazer Epilasyon Deride Ne ?

Yüzeysel lazer epilasyon yaptığı için derindeki kölerine bir faydası yoktur bu yüzden sean sayısı armaktadır ve akabinde bunun artmaktadır bunun için uzmanların tedavisi uygulayacak olan kişiler öncelikler kıl diplerinin derinliklerine hangi cihazı kulanılmasına karara . Bu lazer epilasyon cihazı göre ciltte yanık isleri ihtimalini braz artırmaktadır. Bunun tercih edilmemesinin geçerli bir olmaktadır. Lazer epilasyon tedavisi olan kişlerin arştırma yapması gerekmektedir bunu tedavi süresi ve seanların daha iyi anlaşılmaktadır.

Ankara Lazer Epilasyon, Lazer Epilasyon